leads-to-bookings-online-marketing

ONLINE MARKETING VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMERS

WIJ ZIJN JOUW BETAALBARE MARKETEERS

Laat ons voor jou online adverteren!

Als ondernemer ben je elke dag bezig om jouw klanten de best mogelijke service te bieden. Daarvoor houd je alle ballen hoog. Je wilt immers goede resultaten behalen. Om dan ook nog eens zelf online advertentie te moeten plaatsen? Het is niet alleen een tijdrovende klus, je moet ook nog eens de ins en outs bij blijven houden, om niet onnodig geld uit te geven. Besteed dit uit aan iemand die er de tijd voor heeft, verstand van heeft en jou echt kan ontzorgen: laat Leads to Bookings jouw online marketing verzorgen. 

Kies uit deze mogelijkheden:

Meta Marketing

190,-
per maand

Wij adverteren op het Facebook en Instagram platforms met 3 campagnes: zichtbaarheid, informatie en actie.

Indicatie van advertentiebudget: € 175-€ 350 per maand.*

Google Marketing

249,-
per maand
Wij adverteren op het Google Netwerk met een zoekcampagne (SEA)  en display campagnes op websites. Jouw Google Mijn Bedrijf prestentatie pakken we ook aan.


Indicatie van advertentiebudget:
€ 175-€ 350 per maand.*

Meta & Google Marketing

389,-
per maand
We zetten het Meta Marketing pakket én het Google Marketing voor jou in. 


Indicatie van advertentiebudget per pakket: € 175-€ 350 per maand.*

HET HOEFT ALLEMAAL NIET ZO LASTIG TE ZIJN, TOCH? Maar, online marketing vraagt wel van jou om continu up-to-date te blijven en er tijd in te steken. Om content (beelden en teksten) aan te passen, te testen, zodat je er goede resultaten mee bereikt. Dan heb je ook nog de technische kant, het instellen van de advertenties, pixels, metingen, soorten content... Laat dat lekker aan ons over!"Ik ben blij dat Rudy voor ons al jaren de online marketing verzorgt. Ik heb mijn handen vol aan mijn twee vestigingen en heb zeker ook geen verstand van online adverteren. Dat gebeurt goed, passend bij ons bedrijf en met mooie resultaten."
- Nathalie, ondernemer bij Ladyline


We zetten campagnes altijd op in 3 fases: zichtbaarheid, informeren en actie.
Zo bereiken we jouw doelgroepen in alle fases van het proces van onbekende naar klant.


Wij zorgen voor zichtbaarheid, overtuigende campagnes en leadgeneratie voor bedrijven. Marketing doen wij onder andere voor restaurants, hotels, dansscholen, fysiotherapie, speeltuinen, binnenspeeltuinen, fitness & wellness bedrijven en coaches. Elke onderneming die meer gasten, leads of boekingen wilt, is een match met Leads to Bookings!

Over Rudy

Men zegt wel eens dat ik een bezige bij ben. Dat klopt ook. Online marketing en social media marketing, net als sales/adviseren zijn takken van sport waar mijn hart harder van klopt. Dit begon al in 2002 toen ik bij de toendertijd grootste fitnessketen ter wereld werkte. Elke dag ben ik bezig, als ondernemer, maar ook als adverteerder voor ondernemingen, om de best mogelijke resultaten te behalen met campagnes die bij het bedrijf passen. Daardoor kan ik mij ook goed inleven in jouw uitdagingen.


* wanneer het gebied en/of de gewenste doelgroep groter is, is het advies een hoger advertentiebudget en meer campages in te zetten. Dat gebeurt natuurlijk in overleg. De maandelijkse vergoeding aan Leads to Bookings is in dat geval ook hoger.