Bereik jouw klanten optimaal met

Smart Whatsapp Marketing

Nu ook beschikbaar voor het Midden- en Klein Bedrijf!

Wat is WhatsApp Marketing?

 

WhatsApp marketing is een term die wordt gebruikt voor alle campagnes die lopen via het populaire berichtensysteem WhatsApp en deze gebruiken om marketing- en publiciteitsacties uit te voeren.  Voor bedrijven is WhatsApp een extra mogelijkheid om (potentiële) klanten beter en makkelijker te informeren en contact te onderhouden met jouw bedrijf. Wij hebben een manier ontwikkeld, die dit ook voor MKB bedrijven mogelijk maakt. Een slimme manier, vandaar Smart WhatsApp Marketing.


WhatsApp

 

WhatsApp is wereldwijd de meest populaire chatdienst.   Alleen al in Nederland kent WhatsApp meer dan 12 miljoen gebruikers. Tekstberichten, foto’s en filmpjes delen we via Whatsapp met vrienden en familie. Inmiddels is WhatsApp ook ontdekt door organisaties en bedrijven. Zij gebruiken het in toenemende mate in de communicatie naar hun klanten. 


Waarom Whatsapp marketing?

 

Eén van de grootste voordelen is dat een bericht, via WhatsApp verstuurd, altijd wordt gelezen. Dit kun je niet altijd zeggen van een email die je stuurt naar bijv. een klant of prospect. Een email kan in de spam terecht komen of tussen al het mailverkeer onopvallend in de prullenbak verdwijnen. Daarnaast zullen mensen eerder antwoord geven op een WhatsApp bericht. 

 

Daarnaast zitten mensen dagelijks op hun telefoon, ook tijdens het werk! Dit biedt kansen voor zakelijk gebruik van WhatsApp t.o.v. andere communicatiemiddelen (bijv. e-mail). WhatsApp is directer en persoonlijker. Verder is het versturen van een WhatsApp-bericht laagdrempelig, waardoor het een geschikt middel maakt om te gebruiken voor communicatie met een relatie of klant. Er is één-op-één-interactie, waardoor de kans groter is om een relatie op te bouwen en te onderhouden met de klant of prospect in kwestie. 


Voordelen Smart WhatsApp Marketing

Binding

Grote binding met jouw merk als je jouw klanten maandelijks informeert over jouw bedrijf, merk, actie, evenement of dienst

Onderscheidend, Innovatief en Professioneel

Er zijn nog maar weinig bedrijven en organisaties die de communicatie via Whatsapp doen. Dat komt  onderscheidend, innovatief en professioneel over. 

Het wordt gelezen

Berichten in WhatsApp worden beter gelezen dan andere communicatiemiddelen.

Snel

Mensen houden van snelheid, niet teveel gedoe. De telefoon heb je in de broekzak of de tas en je kunt direct reageren. 

Nieuw en helemaal van deze tijd

WhatsApp is de meest gebruikte chatdienst ter wereld. Communicatie vanuit jouw bedrijf of organisatie via WhatsApp is nieuw en daarom helemaal van deze tijd.

Hoe gaan wij als Leads to Bookings hiermee om?


Je wordt volledig ontzorgd in jouw WhatsApp campagnes. Dit betekent dat wij jou zullen adviseren en aan de hand zullen meenemen in dit proces. Alle techniek en handelingen worden voor jou uit handen genomen. Ideaal!

 

Het enige wat wij aan jou vragen is om het volgende maandelijks aan ons aan te leveren :

- Een lijst met 06-nummers aan wie jouw bericht wilt verzenden (conform de AVG wetgeving)

- Beeldmateriaal (een leuke foto of video) die in jouw bericht wordt meegezonden

- Een leuke korte en pakkende tekst

Wil je meer weten over de abonnementen?

Klik hier!

Enkele voorbeelden uit de praktijk!

Ik was sceptisch. Maar, wat heb ik mij vergist! We bereiken specifieke doelgroepen vele malen beter dan met e-mail, wat we voorheen deden. De investering verdienen we in veelvoud terug!"

Nathalie Molhoek - Ondernemer in Sittard en Heerlen

Prijzen

BASIC

Ideaal om mee te starten

€ 29,95
1x per maand

Max. 250 berichten per maand

MEDIUM

Bereik meer klanten met meer acties

€ 49,95
2x per maand

Max. 1.000 berichten per maand

PREMIUM

Voor bedrijven met grote databases

€ 99,95
2x per maand

Max. 2.500 berichten per maand

Eenmalige Setup Fee

Wij rekenen een eenmalige setup fee vooraf van € 39,95.

Handig om te weten

Optioneel: Voor € 9,95 per verzending wordt het campagnebeeld door ons opgemaakt, inclusief logovermelding in het campagnebeeld.


Bij het Premium pakket is dit inbegrepen.

Het Smart WhatsApp Marketing abonnement is altijd direct opzegbaar. De eerste 30 dagen geldt de 'Niet goed? Geen verplichting' regel zonder opzegtermijn.

Wij ontzorgen jou volledig. Je hoeft ons alleen maar de verzendlijst (06-nummers), de foto en de korte tekst op tijd aan te leveren. 

v.a. € 29,95

Goedkoop en effectief
85%
Hoge 'open-rates'
15% - 50%

Beste conversies

Uniek
Nu ook voor MKB!

Over Leads to Bookings

Leads to Bookings is opgericht door Luuk, Rudy en John. Ons team kent een ideale mix van ervaring, creativiteit, systematiek en ondernemerschap. Dat geldt ook voor de mix die we voor jouw bedrijf inzetten, om optimaal zichtbaar te zijn, zodat je aantrekkelijk bent voor (nieuwe) doelgroepen en je jouw klantenbestand kunt uitbreiden met tevreden gasten die graag bij jou terugkeren.

Deze kans mag je niet missen!

Verras je klanten en verbeter zo het resultaat van jouw klantenacties.
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.


Smart WhatsApp Marketing is een product van Leads to Bookings