horeca marketing leads to bookings.png

Online marketing voor lifestyle, wellness en vrije tijd

Werf nieuwe klanten voor bijvoorbeeld jouw schoonheidssalon, kapsalon, sauna, nagelstudio of dansschool, met unieke online marketing campagnes.

Leads to Bookings Restaurant Marketing
horeca marketing leads to bookings.png

Bewezen effectieve aanpak voor het werven van nieuwe klanten, met uitingen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf.

Je wilt niet met dezelfde campagnes naar buiten treden als je concurrent een stad verder, maar wel resultaten die schaalbaar zijn? Je wilt dat jouw huisstijl ook in online campagnes door wordt gevoerd? En je staat open voor advies en kleine aanpassingen, gebaseerd op data en bewezen technieken? Dan zijn wij jouw partner!


In meer dan 70% van de gevallen begint de zoektocht naar een schoonheidssalon, kapsalon, sauna, nagelstudio of dansschool online. Zorg dat jij gevonden wordt, niet je collega om de hoek. Spring met jouw aantrekkelijke aanbod en menu direct in het oog bij jouw doelgroepen. Bereik zo ook weer nieuwe gasten en vergroot jouw omzet.

Wat doen wij voor jou?

facebook-marketing

Plaatsen van berichten op Facebook, Instagram en Google Mijn Bedrijf | vanaf € 40,- per maand

We plaatsen ondersteunende berichten - inhakend op bepaalde dagen, aanbod of actualiteit - aanvullend op de berichten die jij zelf plaatst. Dat gebeurt op de Facebook tijdlijn, Instagram feed en wanneer het passend is, ook op Google Mijn Bedrijf. Stories (verhalen) op Facebook en Instagram werken versterkend en daarom plaatsen we die ook. 


Berichten pakket: 1x per week € 40,- per maand | 2x per week € 65,- per maand | 3x per week € 90,- per maand

facebook-marketing

Advertenties op het Facebook netwerk (Facebook en Instagram) | € 150,- per maand

Aansprekende campagnes, gebruikmakend van bewezen technieken gecombineerd met uitingen die bij jouw bedrijf passen. We zetten altijd minimaal 3 campagnes in: 1 voor zichtbaarheid en bekendheid, 1 die zorgt voor informatie aanvragen en 1 actiematige campagne (lead campagne op Facebook en/of Instagram) die directe resultaten geeft. De 3 campagnes versterken elkaar en zorgen voor duurzame goede resultaten.


Extra campagnes € 65,- per maand per campagne

facebook-marketing

Google & Youtube Advertising | vanaf € 185,- per maand

We adverteren via het Google netwerk met zoekmachinemarketing (de resultaten bovenaan in Google) en met display advertenties (beeldadvertenties) op belangrijke websites en platforms zoals Youtube. Wie zoekt, vindt jou!


Zoekmachine pakket: 2 campagnes € 185,- per maand |Extra campagnes € 100,- per maand per campagne
Youtube pakket: 1 campagne € 75,- per maand |Extra campagnes € 75,- per maand per campagne

Display pakket: 1 campagne € 75,- per maand |Extra campagnes € 75,- per maand per campagne

Zullen we verder praten? Plan dan nu een adviesgesprek!