Salon spa marketing

Online marketing voor Wellness & Vrije Tijd

Werf nieuwe gasten en bezoekers voor jouw bedrijf in Wellness of Vrije Tijd, met unieke online marketing campagnes. Gericht op jouw omgeving.

Online marketing wellness en vrije tijd
Dierenpark pretpark marketing

Werf nieuwe gasten en bezoekers met marketing voor Wellness & Vrije Tijd

In meer dan 70% van de gevallen begint de zoektocht naar jouw bedrijf online. Dat geldt voor eeen beautysalon, sauna of spa, een dierenpark of pretpark, kartbaan, escape room, maar ook voor een dansschool. Zorg dat jij gevonden wordt, niet je collega om de hoek. Spring met jouw aantrekkelijke aanbod direct in het oog bij jouw doelgroepen, zodat je meer boekingen krijgt. Online zichtbaarheid als basis en aansprekende campagnes die zorgen voor groei in boekingen.

dansschool marketing

Judith, eigenaresse van dansschool in Weert

"Al een hele poos werk ik samen met het team van Leads to Bookings. Zowel voor ons sportgerelateerd aanbod, als voor het hoofdaanbod, de danscursussen. Wat ik mooi vind, is dat ze snel schakelen en werken met authentieke beelden. Dat levert steeds weer goede resultaten op. En valt het eens even wat tegen, dan doen ze er alles aan om het te verbeteren. Wat dan ook lukt. Ze hebben drive en passie voor marketing. Net als ik voor het dansvak. Dat spreekt mij enorm aan."


Jouw winnende Wellness & Vrije Tijd Marketing formule kan de volgende ingrediënten bevatten:

facebook-marketing

Facebook en Instagram

Optimaal zichtbaar met aansprekende content (de berichten) en online advertenties die jouw doelgroepen verleiden om een boeking te doen.

Maatewerk Marketing Advies

Google Marketing

In meer dan 70% van de gevallen begint de zoektocht naar wellness & vrije tijdsbedrijven online.  Onder meer via Google. We adverteren via het Google netwerk en zorgen zo dat je meer boekingen krijgt.

website horeca

Website

Aan de basis van het succes ligt een goede website. Ben je toe aan een nieuwe website die zorgdraagt voor aanvragen en boekingen? Ook hierin zijn wij jouw partner.

e-mailmarketing

E-mail marketing

Houd contact met jouw klantengroep via slimme e-mail marketing campagnes die verleiden tot het plaatsen van boekingen.

qr-code-marketing

QR-code marketing

Breng offline naar online en vergroot het gemak om contact op te nemen. Een makkelijke manier om te communiceren.

marketing vrije tijd wellness.png
€ 1150,-
€ 1000,-

Natuurlijk wil je graag weten wat onze dienstverlening kost

Jouw winnende formule is vanzelfsprekend maatwerk. Maar, we begrijpen goed dat je een indicatie wilt, vooraleer we verder praten. Die geven we jou hier graag, van een aantal erg populaire diensten:

  • Basispakket Facebook en Instagram marketing, met twee tijdlijnberichten per week, advertentiecampagne op zichtbaarheid én dagelijkse advertentiecampagne voor nieuwe leden: € 189 per maand
  • Extra actiecampagne via Facebook en Instagram: € 79 per campagne, per maand
  • Google Ads (SEA en Display): €229 per maand

Ons team is dagelijks bezig de campagnes voor onze klanten te optimaliseren. Je krijgt bij al onze dienstverlening minimaal 1x per maand een rapportage.

Ik wil graag verder praten
Interesse? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan om samen de winnende formule voor jouw bedrijf te bedenken.
arrow_drop_up arrow_drop_down