Levert social media marketing jou ook vooral stress op?

Veel ondernemers in de horeca, gastvrijheid en vrije tijd maken vaak lange dagen. Misschien herken jij dit wel. Constant bezig zijn met je bedrijf. En dan komt daar ook nog marketing bij. Social media onder andere. Waar je eigenlijk niet zoveel mee hebt. Die jouw kostbare tijd opslokken. En waar je eigenlijk ook niet goed van weet, hoe je hier effectief mee om kan gaan.


Ondanks dat je beseft dat social media marketing ontzettend belangrijk is om bij te dragen aan het succes van jouw bedrijf, loopt dat niet zoals je graag zou willen... Dat kan én moet anders! Daarvoor is Leads to Bookings opgericht.


Wij zijn dé Social Media Marketing Partner voor bedrijven in Gastvrijheid en Vrije TijdLeads to Bookings is opgericht door Luuk, Rudy en John. Ons team kent een ideale mix van ervaring, creativiteit, systematiek en ondernemerschap. Dat geldt ook voor de mix die we voor jouw bedrijf inzetten, om optimaal zichtbaar te zijn, zodat je aantrekkelijk bent voor (nieuwe) doelgroepen en je jouw klantenbestand kunt uitbreiden met tevreden gasten die graag bij jou terugkeren.

Dit zeggen klanten over ons

Helder en verhelderend. Zo ervaar ik de aanpak om vanuit je bedrijfs-doelstellingen toe te werken naar een concrete aanpak om social media in te zetten. Absoluut een aanrader!

Ron van der Sterren - Lorenzo Inga

Rudy is buiten dat hij erg loyaal is een echte salespersoon met een drive en doorzettingsvermogen. Als oude werkgever durf ik Rudy overal aan te bevelen.

Raymond Reijners - Ondernemer in Roermond

Ongelofelijk knap hoe het team zich kan verplaatsen in zijn diverse klanten en dat met een ongelofelijke snelheid. Rudy heeft daarnaast heel veel verstand van de materie waar hij mee werkt. Een woord: TOP!

Rob Delboeuf - De Toekomst

41% meer online reserveringen, onze social media groeien enorm, de besteding per klant stijgt én we zijn regelmatiger vol. We merken in alles dat de online horecamarketing van Leads to Bookings werkt.

Pim Bootsma en Tabitha Carriço - Restaurant in Sittard

Wat verwachten wij van jou?

Je zoekt een eerlijke partner in jouw marketing

Wij komen om resultaat neer te zetten, niet om sprookjes te vertellen. Wij zullen kritisch naar alles kijken en dit aan jou terugkoppelen. Dit verwachten wij ook van jou terug! Sometimes teaching, always learning!  

Je werkt met een vorm van online reserveringen 

Om de resultaten te kunnen meten hebben wij een vorm van online reserveren nodig. Dit kan met een reserveringsformulier op de website, een mailadres waar naartoe gemaild dient te worden of een online bookingssysteem. Dit is namelijk voor ons nodig om resultaten te kunnen meten!

Commitment 

Wij willen een zo goed mogelijk resultaat neerzetten, maar daarvoor hebben wij wel commitment van jou nodig. We verwachten dat je bereid bent om ons van alle benodigde informatie en beeldmaterialen te voorzien, want zonder deze gegevens kunnen wij niet het maximale resultaat behalen. 

Je bent bereid om te investeren in jouw bedrijf 

Voor niks komt de zon op. Het is een investering in de marketing van jouw bedrijf, met als doel meer omzet! 

Je hebt lekkere koffie, een heerlijke cocktail of een goed biertje

Dit helpt ons creatieve brein op gang komen! Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om met jou een gezellig praatje te houden. Dan weten we beide wie we tegenover ons hebben! 

Spreekt jou dit aan?

Veelgestelde vragen

Kost het mij veel tijd?

We proberen jou zo minimaal mogelijk te belasten. Wij geven jou bij aanvang al aan wat we van je nodig hebben, zodat je hier ruim de tijd voor hebt. 


Waarom werkt jullie formule?

Onze werkwijze heeft zich al in diverse branches bewezen. Continu schaven wij deze bij. Door te meten en analyseren weten we hoe jij jouw marketing succesvol kunt opschalen.


Wat als het niet bevalt?

In het onwaarschijnlijke geval dat onze methode en werkwijze niet bij jou past, heb je de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Wat als mijn website niet geschikt is?

Wij geven direct aan wat nodig is om jouw website succesvol in te zetten. Het complete systeem moet namelijk kloppen.


Zijn de beelden en teksten uniek?

De opzet die we hanteren heeft zich bewezen en passen wij niet aan. De beelden daarentegen zijn authentiek voor jouw bedrijf. 


Hoe weet ik welk budget uitgegeven wordt?

We komen een budget overeen, dat in verhouding staat tot jouw aanbod en marge. Op basis van de resultaten kunnen we dit budget aanpassen. 


Meer vragen? Neem contact op