fitness marketing

Online marketing voor fitness & health

Werf nieuwe leden en cliënten voor jouw fitnessclub, personal training studio, fysiopraktijk of afslankstudio, met unieke online marketing campagnes. Gericht op jouw omgeving.

fitness health marketing
marketing voor fysiotherapiepraktijken

Werf nieuwe leden en cliënten met online fitness & health marketing

In meer dan 70% van de gevallen begint de zoektocht naar fitnessclubs, personal training studio's, fysiotherapie praktijken en afslankstudio's online. Zorg dat jij gevonden wordt, niet je collega om de hoek. Spring met jouw aantrekkelijke aanbod direct in het oog bij jouw doelgroepen. Bereik zo ook weer nieuwe leden en cliënten en vergroot jouw gastenbestand. Online zichtbaarheid als basis en aansprekende campagnes die zorgen voor groei.

Ladyline

Nathalie, mede-eigenaresse van 6 Ladyline vestigingen:

"Ik ben echt gepassioneerd voor mijn vak. Service verlenen en vrouwen adviseren en coachen om weer het figuur en gewicht te krijgen, waar ze al een tijdje naar verlangen, dat is waar ik goed in ben. Samen met mijn collega's in de vestigingen zetten we elke dag ons beste beentje voor om dit te realiseren. Een belangrijk onderdeel binnen ons dagelijks werk is ook het opvolgen van leads. Dat hoort er nou eenmaal bij. Door de aanpak van Leads to Bookings zitten we nooit verlegen om goede leads en behalen we goede resultaten. En dat met campagnes die volledig bij ons merk passen, met de beelden die door onze franchise organisatie aangeleverd worden."


Jouw winnende Fitness & Health Marketing formule kan de volgende ingrediënten bevatten:

facebook-marketing

Facebook en Instagram

Optimaal zichtbaar met aansprekende content (de berichten) en online advertenties die jouw doelgroepen verleiden om contact met jou op te nemen.

Maatewerk Marketing Advies

Google Marketing

In meer dan 70% van de gevallen begint de zoektocht naar gym, pt-studio, fysiotherapeut of afslankcentrum online.  Onder meer via Google. We adverteren via het Google netwerk en zorgen zo dat je meer leden en cliënten krijgt.

website horeca

Website

Aan de basis van het succes ligt een goede website. Ben je toe aan een nieuwe website die zorgdraagt voor aanvragen en boekingen? Ook hierin zijn wij jouw partner.

e-mailmarketing

E-mail marketing

Houd contact met jouw (oud-)leden en (oud-)cliënten via slimme e-mail marketing campagnes die verleiden om in actie te komen.

qr-code-marketing

QR-code marketing

Breng offline naar online en vergroot het gemak om contact op te nemen. Een makkelijke manier om te communiceren.

Dienstverlening leads to bookings

Natuurlijk wil je graag weten wat onze dienstverlening kost

Jouw winnende formule is vanzelfsprekend maatwerk. Maar, we begrijpen goed dat je een indicatie wilt, vooraleer we verder praten. Die geven we jou hier graag, van een aantal erg populaire diensten:

  • Basispakket Facebook en Instagram marketing, met twee tijdlijnberichten per week, advertentiecampagne op zichtbaarheid én dagelijkse advertentiecampagne voor nieuwe leden: € 189 per maand
  • Extra actiecampagne via Facebook en Instagram: € 79 per campagne, per maand
  • Google Ads (SEA en Display): €229 per maand

Ons team is dagelijks bezig de campagnes voor onze klanten te optimaliseren. Je krijgt bij al onze dienstverlening minimaal 1x per maand een rapportage.

Ik wil graag verder praten
Interesse? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan om samen de winnende formule voor jouw bedrijf te bedenken.
arrow_drop_up arrow_drop_down