coronacrisis-online-marketing

Wij helpen je door de corona sluiting

en je bent optimaal voorbereid op de heropening

Eén lockdown, twee lockdowns, een derde voor sommige bedrijven. En voor bedrijven in horeca en evenementen zelfs meerdere maanden. Perspectief? Dat gaat komen. Wanneer? Dat is nog onbekend.


Wat niet mag gebeuren: 

 1. Je bent niet meer online in beeld bij doelgroepen
 2. Jouw bedrijf heeft geen of onvoldoende alternatieven nu
 3. Je ziet weinig kansen

Wij helpen je door de corona sluiting
en je bent optimaal voorbereid op de heropening

Ons team van specialisten met passie voor online marketing werkt samen om op een creatieve én datagedreven manier nieuwe klanten voor jouw bedrijf te bereiken. Wij begrijpen dat elke onderneming anders is. Andere behoeften en wensen kent. En dat je ook een bij jou passende dienstverlening wenst. Precies zoals jij het graag hebt. Samen met jou - en jouw medewerkers - zorgen we dat jouw online zichtbaarheid op orde is, ondanks de corona crisis en de beperkende overheidsmaatregelen die jou voor enorme uitdagingen stellen. Nu en in de toekomst, wanneer je jouw deuren weer volledig mag openen. 

Dit vertellen onze klanten:

"Het is en blijft succesvol"
“De samenwerking is vanaf dag 1 prettig, informeel en resultaatgericht. Direct zagen we resultaat en ook al werken we nu al 1,5 jaar samen, nog steeds komen er nieuwe gasten binnen via social media. Het is en blijft succesvol!” Aan het woord is Pim, samen met vrouw Tabitha eigenaar van Portugees Restaurant Carrico's in Sittard.


Medio november 2018 is Portugees restaurant Carrico’s in Sittard geopend. Na een goede start werd duidelijk dat je als restaurant toch echt continu aan je naamsbekendheid zult moeten blijven werken.


Als mensen niet weten dat je bestaat en wat je te bieden hebt, zullen ze ook niet bij jou langskomen. Zo krijg je niet de groei in gasten die jouw bedrijf succesvol kan maken.


Aangezien het bij Pim en Tabitha aan social media kennis en tijd ontbrak, was uitbesteden de beste oplossing.


Dit zijn de twee belangrijkste redenen waarom er voor Leads to Bookings is gekozen:


 • Persoonlijke aanpak, er wordt echt samengewerkt en maatwerk geleverd.

 • Lage kosten, wel zo handig bij een pas gestarte zaak.

Het belangrijkste resultaat is, dat er sinds de start van de samenwerking een toename is van 41% in online reserveringen. De social media marketing draagt zo bij aan het succes van dit restaurant, dat uitblinkt in kwaliteit, gastvrijheid en authenticiteit. 


Restaurant Carrico's Sittard
Pim en Tabitha - Eigenaren Portugees Restaurant Carrico's te Sittard
"We hebben nu veel nieuwe gasten"
“Waar ik in het begin nog wel eens twijfelde of Social Media wel echt nodig is, weet ik nu dat ik niet meer zonder zou willen. Het heeft me al zoveel nieuwe gasten opgeleverd, geen kortingen, gewoon investeren in je eigen zaak en merk. Dat zorgt voor resultaat op de lange termijn!”, zo vertelt Dimitri, eigenaar van Grieks Restaurant Athene in Gulpen.


Sinds de start van Leads to Bookings werken wij samen aan het gemeenschappelijke doel, Grieks Restaurant Athene on- en offline goed op de kaart zetten. Door middel van interactieve en doelgroepgerichte berichten en advertenties is onder meer het volgende bereikt:

 • Naamsbekendheid en bereik vergroot

 • Enorme verhoging interactie met volgers

 • Toename van aantal recensies 

 • UItbreiding (terugkerend) klantenbestand

 • Afhaal- en bezorgservice met succes gepromoot tijdens de Covid-19 maatregelen

 • Wekelijks 10-25 reserveringen via social media campagnes

Dimitri: “ Doordat Leads to Bookings snel en proactief werkt, hebben we snel kunnen schakelen toen in Maart 2020 het restaurant vanuit overheidswege dicht moest. Door direct de campagnes aan te passen, waarbij meerdere berichten en advertenties op het afhalen en bezorgen van gerechten ingezet werden, heeft de zaak gewoon door kunnen draaien. Bijkomend voordeel is dat we nu veel nieuwe gasten hebben en dat meer mensen blijven afhalen!“

ervaring met leads to bookings
Dimitri - Eigenaar Grieks Restaurant Athene Gulpen

Kosteloze dienstverlening tot aan de heropening

Ja, je leest het goed. Totdat de overheid jou weer de mogelijkheid biedt te heropenen, is onze dienstverlening, exclusief een verantwoord advertentiebudget, volledig kosteloos. Het enige dat we van jou vragen, is minimaal 6 maanden commitment na het moment van heropenen.


Ons uitgangspunt is leadgeneratie, werven van nieuwe klanten of gasten, voor alternatieve opties die nu wél mogelijk zijn. Juist nu is het onderhouden van de relatie met je klantengroep, online, belangrijk. Hierdoor keren ze terug als klant of gast en blijven ze jou nu op de voet volgen (en steunen). Als full-service marketingbureau met een oorsprong in social media marketing, weten wij als geen ander hoe je dit realiseert, gebruikmakend van wat anno nu werkt.


Wat wij nu zullen inzetten voor jouw bedrijf:

 • Facebook & Instagram Berichten
 • Facebook & Instagram Adverteren
 • Google Ads Display marketing
 • E-mail Marketing


Je haalt met Leads to Bookings een compleet team 'in huis', met een passie voor online marketing. 

Ga voor perspectief en benut kansen

Neem nu contact met ons op voor advies en grijp de kans op kosteloze dienstverlening door ons team van specialisten.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief advertentie uitgaven.