Geen zorgen meer over jouw social media marketing!

🎯 Plan vóór 1 oktober een kennismakingsafspraak en krijg 100% korting op de startkosten t.w.v. € 295,-! 💶

Neem nu contact op

Levert social media marketing jou ook vooral stress op?

Veel ondernemers maken vaak lange dagen. Misschien herken jij dit wel. Constant bezig zijn met je bedrijf. En dan komt daar ook nog marketing bij. Social media onder andere. Waar je eigenlijk niet zoveel mee hebt. Die jouw kostbare tijd opslokken. En waar je eigenlijk ook niet goed van weet, hoe je hier effectief mee om kan gaan.


Ondanks dat je beseft dat social media marketing ontzettend belangrijk is om bij te dragen aan het succes van jouw bedrijf, loopt dat niet zoals je graag zou willen... Maar vergeet niet, potentiële gasten moeten wel weten wie je bent en wat je hen te bieden hebt, anders komen ze niet door die deur! Leads to Bookings is opgericht door Luuk, Rudy en John. Luuk staat als talentvolle marketeer aan het begin van zijn carrière, Rudy is volop bezig met zijn ondernemerschap en het laten bloeien van zijn ondernemingen, waarbij hij de meeste tijd bezig is met online marketing en het op de kaart zetten van Leads to Bookings. En John, die is met 30 jaar ondernemerschap - ook in de social media marketing - gepokt en gemazeld in de wereld van ondernemen.


Een ideale mix. Net als de mix die we voor jouw bedrijf inzetten, om optimaal zichtbaar te zijn, zodat je aantrekkelijk bent voor (nieuwe) doelgroepen en je jouw klantenbestand kunt uitbreiden met tevreden gasten die graag bij jou terugkeren.


Wij werken graag met ondernemers die recht voor zijn raap zijn en keihard werken voor een goedbelegde boterham.  Hier houden wij zelf enorm van en dat motiveert ons om met dezelfde inzet en passie jouw bedrijf op de kaart te zetten:
voor een optimale zichtbaarheid, een groter bereik en nieuwe klanten!

Helder en verhelderend. Zo ervaar ik de aanpak om vanuit je bedrijfs-doelstellingen toe te werken naar een concrete aanpak om social media in te zetten. Absoluut een aanrader!

Ron van der Sterren - Lorenzo Inga

41% meer online reserveringen, onze social media groeien enorm, de besteding per klant stijgt én we zijn regelmatiger vol. We merken in alles dat de online horecamarketing van Leads to Bookings werkt.

Pim en Tabitha - Eigenaren van Portugees Restaurant Carrico's

Ongelofelijk knap hoe het team zich kan verplaatsen in zijn diverse klanten en dat met een ongelofelijke snelheid. Rudy heeft daarnaast heel veel verstand van de materie waar hij mee werkt. Een woord: TOP!

Rob Delboeuf - De Toekomst

€ 225,-
per maand1x per maand marketing inspiratie sessie

Doorlopende Social media Advertentiecampagne

1x per maand een 7-daagse actiematige advertentiecampagne via social media

1 social media bericht
per week op 1 netwerk

1 e-mail campagne
per maand

Wekelijkse rapportage van activiteiten en bereikte resultaten

Maandelijks opzegbaar
Dit past bij mij!


€ 325,-
per maand

1x per maand marketing inspiratie sessie

Doorlopende Social media Advertentiecampagne

1x per maand een 7-daagse actiematige advertentiecampagne via social media

2 social media berichten
per week op 1 netwerk

1 e-mail campagne
per maand

1 campagne per maand gericht op interactie, win
of reviews

Wekelijkse rapportage van activiteiten en bereikte resultaten
Maandelijks opzegbaar
Ik heb interesse!


€ 475,-
per maand

2x per maand marketing inspiratie sessie

Doorlopende Social media Advertentiecampagne

2x per maand een 7-daagse actiematige advertentiecampagne via social media

2 social media berichten
per week op 2 netwerken

2 e-mail campagnes
per maand

1 campagne per maand gericht op interactie, win
of reviews

Wekelijkse rapportage van activiteiten en bereikte resultaten
Maandelijks opzegbaar
Afspraak maken


STARTKOSTEN

De basis voor het kunnen opzetten van online marketing campagnes wordt achter de schermen gelegd door ons team. Samen stellen we doelen voor onze campagnes, gebaseerd op diverse data zoals de marge per verkoop die jij maakt. Wat wij in de setup zoal nog meer doen? Facebook Pixelcodes instellen, online doelen instellen zodat alles goed door te meten is, de social kanalen en Facebook Messenger gereedmaken voor onze activiteiten, het opstellen van de marketing acties en het opzetten van landingspagina's en andere media voor het verzamelen van leads.


Investering: eenmalig 295,-


🎯 Let op: plan vóór 1 oktober een kennismakingsafspraak en krijg 100% korting op de startkosten t.w.v. € 295,-! 💶

Ja, dat wil ik!

Wij komen om resultaat neer te zetten, niet om sprookjes te vertellen. Wij zullen kritisch naar alles kijken en dit aan jou terugkoppelen. Dit verwachten wij ook van jou terug! Sometimes teaching, always learning!  

Je werkt met een vorm van online reserveringen 

Om de resultaten te kunnen meten hebben wij een vorm van online reserveren nodig. Dit kan met een reserveringsformulier op de website, een mailadres waar naartoe gemaild dient te worden of een online bookingssysteem. Dit is namelijk voor ons nodig om resultaten te kunnen meten!

Commitment 

Wij willen een zo goed mogelijk resultaat neerzetten, maar daarvoor hebben wij wel commitment van jou nodig. We verwachten dat je bereid bent om ons van alle benodigde informatie en beeldmaterialen te voorzien, want zonder deze gegevens kunnen wij niet het maximale resultaat behalen. 

Je bent bereid om te investeren in jouw bedrijf 

Voor niks komt de zon op. Het is een investering in de marketing van jouw bedrijf, met als doel meer omzet! 

Dit helpt ons creatieve brein op gang komen! Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om met jou een gezellig praatje te houden. Dan weten we beide wie we tegenover ons hebben! 

Ja, ik wil graag met jullie in gesprek!
Door te reageren voor 1 oktober 2019 krijg ik de Setup Fee van 295 euro gratis, wanneer ik besluit mijn social media marketing uit te besteden aan Lead to Bookings.


[gravityforms id="5" title="false"]